Husk du skal bygge relationen og sætte målet inden du går i gang med at uddelegere opgaven og give feedback på præstationen.  

udtalelser

Flemming er en meget erfaren ledercoach og jeg bruger ham som fast samtalepartner i mit lederskab. På den måde får jeg altid vendt aktuelle problemstillinger på en professionelt reflekterende facon.

Anders Monrad Rendtorff, Group Senior Vice President, Communications, Brand & Public Affairs, Vestas A/S

Flemming er en stærk leder-samtalepartner. Fokus på gode ledervaner og redskaber har haft stor betydning for min karriere. Han finder fin balance mellem teori og praktiske
redskaber. Det hele bliver på den måde nemt at eksekvere på, helt konkret.

Allan Mårtensen, Head of P2P Finance, Maersk Line

Flemming er den første konsulent der er kommet igennem nåleøjet. Han er ikke den normale hektiske teoretiker, men har fokus på ansvarlig eksekvering. Han har været en værdifuld sparringspartner i en intern forandringsproces, og man fornemmer han er decideret langtidsholdbar. 

Mads N. Madsen, Partner PWC, Cyber Security Strategy


Flemming er en meget kompetent ledercoach med et stærkt øje for hvad der skal til for at lave værdi som leder. Mine egne ambitioner omsætter vi til konkrete handlinger og prioritering af min tid er i øvrigt altid noget vi taler om. Hans store viden om hvordan organisationer fungerer skaber tryghed. 

Cecilie Vyff, Sekretariatsleder, HK Danmark

Flemming går omsorgsfuldt lige til stålet. Han er konkret og kontant og bidrager med energi og nysgerrighed. Det fastholder min nysgerrighed og lyst at tænke over tingene selv og fastholde bevægelsen mod hele tiden at blive en dygtigere leder.

Pia Wendelbo-Madsen, Head of Marketing & Communication, Nordea Finance

I Nordea har vi årligt ca. 1000 ledere igennem vores Leadership Pipeline programmer. Vi benytter her Flemming fra Leadership Pipeline Institute til både facilitering og som Master Trainer af Nordeas interne konsulenter. Hans evne til at gøre performance managenemt forståeligt og meningsfuldt er unik, og han har mine bedste anbefalinger. 

Anders Ibsen, Head of Learning & Development, Nordea

Flemming har en psykologisk skarphed og naturlig fortrolighed, der har været afgørende for kvaliteten af mit skifte fra projektleder til linjeleder. Han giver derudover klare meldinger, hvilket skaber tryghed. 

Jacob Sjørslev Hyrdum, VP Corporate Business IT, AMBU A/S

Jeg har haft stor glæde af Flemmings sparring gennem flere år. Jeg er blevet bedre til at eksekvere på mine valg og dygtiggøre mig som leder. Og balancen mellem professionelle og private værdier styrket markant.

Troels Rygaard, Team Manager, Oticon A/S

Flemming har været fantastisk til at tilpasse coachingmøderne og deres indhold til mine ledelsesudfordringer. Hans præcise lytning krydret med spørgsmål og skarpe iagttagelser omkring min adfærd og tænkning har gjort en stor forskel i min ledelse.

Benedikte Rosling Winter, Afdelingsleder, Rambøll A/S

Jeg har sjældent set så positive evalueringer på coachingforløb; alle deltagere oplever et stort udbytte af samtalerne med Flemming. Han har på fornemste vis evnet at blande teori med praktiske redskaber og har tillige et utroligt behageligt og tillidsvækkende væsen.

Anita Lindhardt, HR Chef, Eurofins Miljø

Flemming is one of the best facilitators I have ever had. He was able to steer the audience safely through 4 days leadership workshop, keeping a high energy level, adapting as necessary without giving up any important topics.

Anders Fausbøll, Management Partner, Head of Management Support, Group Marked & Counterparty Credit Risk, Nordea A/S

Inden samtalen til mit drømmejob i Justitsministeriet coachede Flemming mig indlevende og præcist til en maksimal præstation til 2. interviewrunde. Værdi og ny læring var åbenlys - og så fik jeg ovenikøbet jobbet!

Julie Mathiesen, Anklagefuldmægtig, Justitsministeriet

Flemmings rolige samtalefacon, men alligevel direkte og præcise spørgeteknik udfordrer min selvforståelse som leder. Jeg har fået værktøjer til at knytte stærke positive bånd til ledergruppe og medarbejdere. Kan bestemt kun anbefales.

Steen Jespersen, Adm. Direktør, Stryhn’s A/S

Coaching med Flemming har været nødvendigt for min ledertransition. Struktur på hvad en leder skal gøre og relativ hurtig implementering fra konklusioner til handling har været en stor hjælp. Det er ikke sidste gang jeg trækker på hans menneskelige ressourcer.

Felicia Jackson, Kommunikationschef, Telia A/S

Flemming har med skarp psykologisk sans og sikkert håndelag fået vores team til at rykke sig i den rigtige retning. Indsatsen har været effektiv og samtidig løftet mine kompetencer mere end andre ledertræningsprogrammer, jeg har deltaget i.

Sune Nordentoft Lauridsen, Chefkonsulent, DTU Space

Jeg brugte Flemming til at finde vej gennem junglen til karrierejobbet og kom ud med mit drømmejob. Hans ro, stærke fokus og skarpe sans for at skære ind til det væsentlige hjalp mig virkelig godt på vej.

Camilla Rygaard-Hjalsted, Senior Innovation Development Manager, DONG Energy

Flemming har været min coach i flere omgange og har en erfaren fornemmelse for, hvor han skal fastholde fokus i samtalerne. Jeg oplever ham som meget generøs og altid parat til at dele af egne erfaringer. En fantastisk coach som jeg klart kan anbefale.

Mette Lundorf, Communication Manager, Maersk Logistics

Super impressed, informal and firm at the same time, entertaining whilst super professional, no nonsense, pushing us but also creating a safe environment around us - well done!

Emilie M. Sybille Bruun, Head of Group Talent Management, Nordea

En advokat er ikke nødvendigvis den fødte leder. Man bliver bedre hen ad vejen men man skylder sin organisation at speede udviklingen op. Her er en erfaren coach som Flemming et oplagt redskab. Min erfaring er indtil videre meget positiv.

Jeppe Nørgaard, Advokat & Partner, Advodan Køge

Coaching med Flemming har ikke givet mig en akut bedre bundlinje, men samtalerne har stor værdi fordi fokus er tilbage: at få mest muligt ud af mine debiterbare timer via kvalitet, rammer og redskaber. Det er en påvirkning af mit arbejdsliv i den helt rigtige retning.

Jacob Thor Christensen, Advokat, Sirius Advokater

Flemming er en erfaren og værdsat sparringspartner i vores bestræbelser på at udvikle vore ledere. Hans omfattende værktøjskasse og engagement gør at han får taletid hos ledere og medarbejdere. Dette altid med en positiv effekt i forhold til vores målsætninger.

Henrik Fuglsang, Adm. Dir., Nyhavn Rejser

Flemming er en underviser med stor faglig tyngde og befriende stoisk ro. Han udfordrede på en direkte men samtidig tryg facon mine holdninger og vaner. Det gav et utroligt tillidsfuldt og motiverende læringsrum. Jeg er ikke i tvivl om at dette kursus vil ændre min tilgang til ledelsesopgaven. 

Morten Richter-Hansen, Afdelingschef Produkt- og Udviklingssuport, Nordea Liv & Pesion

Vi ønskede få sparring på effektiv ledelse i vores nyetablerede og hastigt voksende digitalbureau. Med Flemming har vi lært grundstenene i hvordan resultater leveres igennem vildt dygtige specialister. Uden at gå på kompromis med menneskelighed og en uformel kultur. Flemming taler befriende nemt i øjenhøjde med alle og er blevet en fast del af bureauets udvikling. 

Martin Graeser, Partner, Kvantum

Flemming har faciliteret workshops for Allers topledere. Han leverede leverede skarpe pointer med både præcision og indlevelse. På den måde viste han stor respekt for deltagernes situation. Tilbagemeldingerne på Flemmings indsats som underviser var i top.

Susanne Kynne Frandsen, HR Direktør, Aller Media A/S

I vores lederudviklingsforløb med Flemming har vi oplevet ham gå erfarent "til biddet" men med opmærksomhed på både tillid og eksekvering. Vi blev presset passende, performer bedre - og er super glade for den åbenlyse udvikling.

Claus Kruse, CEO, Affecto Danmark A/S

Flemming gennemførte med kort varsel en fokuseret og engagerende workshop, der fik alle med. Det var en meget vellykket dag.

Hanne Frederiksen, Chefjurist, PenSam Liv

I have been on many different courses and met consultants in all shapes and sizes. Flemming clearly stands out as one of the best I have met. Well-organized, confident, focused but with a good sense of humor. Top grade!!

Anonym, Nordea, Leadership Pipeline

På Nordeas træning for erfarne ledere imponerede Flemming mig med et stort engagement og smittende energi. Han var god til at omsætte vanskelige ledelsesdilemmaer til håndgribelige valgmuligheder. Hans viden om ledelse og resultatskabelse er imponerende og viser, at han spænder bredt.

Lisbeth Olsson, Teamleder, Nordea.

Flemming is very dynamic and direct and is spot on in his reflections and feedback. He is not afraid of grilling us a little and it is fine.

Anonym, Nordea, Leadership Pipeline

Kanon oplæg til vores møde, som gav mig en del a-ha oplevelser og konkrete værktøjer i løbet af ultra kort tid.

Jesper Peter Kristiansen, Afdelingsdirektør, Nykredit

På vores netværksmøde fik en gruppe af chefredaktører på ultra kort tid et stærkt ledelsesmæssigt indspark fra Flemming, som andre bruger dage på.

Erik Rimmer, Chefredaktør, BO BEDRE

Han mestrer til perfektion balancen mellem konkret faglig og teoretisk input samt aktivering af os kursusdeltagere i engagerende og vedkommende gruppearbejde. 

Camilla Kjems, Chefredaktør, Femina

Flemmings helt særlige nærvær overfor ledergruppen og den enkelte I vores 6 måneders ledertræningsprogram gør, at vi trækker stærkt i samme retning. Og så har vi det oven i købet sjovt mens vi gør det!

Susan Münster, Adm. Direktør, Holbæk Forsyning

People & Communications afdelingen i Coloplast afholdt en dags-workshop med Flemming som facilitator. Hans indsats var til et 12-tal for underholdende indsigt, skarp lytning og dynamisk facilitering på et ganske højt niveau.

Leise Rasmussen, HR Project Manager, Coloplast

Som nyudnævnt leder af ledere fik jeg Flemming tilknyttet som sparringspartner. De mange nye forventninger til navigering, ledelse af teamledere og de færre operationelle opgaver kom på banen hurtigt. Samtalerne har styrket mit klarsyn, givet mig værktøjer og teknikker som styrker min robusthed og hvordan andre ser mig som leder. Han er enormt god til at lytte, stille de skarpe spørgsmål, aflæse når det uvæsentlig fylder og få os retur på det konkrete.

Helle Hansen, Servicechef, Koncernservice, Region Sjælland

Flemming er en excellent facilitator. Han besidder en stor forståelse for mennesker og deres motivationer, som gør ham i stand til at stille netop de spørgsmål, som får dem til at bevæge sig. I samarbejdet med ham bemærker man hans høje integritet, fine humor og passion.

Brian Kaasner Kristensen, HR Manager, AP Møller Maersk

I en stor lederudviklingsproces udførte Flemming et fantastisk stykke arbejde for at få ledelsen og mellemlederne til at arbejde bedre sammen. Samlet set gav projektet et rigtigt vellykket resultat. Jeg anbefaler Flemming som en helt igennem professionel og dygtig samarbejdspartner.

Ulla Bjerrum, HR Manager, V&S Danmark

Flemmings professionelle tilgang hjalp ledergruppen til at blive mere effektivt og målrettet. På det personlige plan inspirerede og coachede han på de daglige udfordringer vi havde som ledere. Hans metode og vedholdenhed giver resultater.

Claus Roed, Director of Operations, Scribona Danmark

Flemming har udviklet ledergruppen og været min coach. Helt generelt har jeg en indgroet frygt for spild af tid og varm luft. Flemming står for præcis det modsatte. Han har efter min vurdering sparet os megen tid og mange ærgrelser samt leveret konkret og indholdsrig feedback.

Pernille Backhausen, Partner, Sirius Advokater

Det er på meget tilfredsstillende vis lykkes at afpasse praktiske samarbejdsøvelser og indholdsmæssige diskussioner på en måde, der har ramt meget bredt. Forløbet har været meget succesfuldt, og at det ikke mindst skyldes den engagerede og yderst professionelle konsulenttilgang.

Vagn E. Olsen, Koncernøkonomichef, Økonomi- og Erhvervsstyrelsen

I ledergruppen udsatte Flemming os for et batteri af inspirerende øvelser og oplæg - der udfordrede lederne på et personligt plan. Det var både seriøst, udviklende og sjovt og alle i ledergruppen gav bagefter topkarakterer.

Ole Sander, Adm. Direktør, Crawford-Faltec.